Fiberplast Group

OVER FIBERPLAST Group

De Fiberplast Group pioniert al bijna 15 binnen de markt van duurzame bouwmaterialen. Voorop staat is het leveren van kwalitatief hoogwaardige biobased materialen aan een breed scala van relaties. Wij denken graag met onze klanten mee en kunnen bijzonder veel ten aanzien van maatwerkoplossingen.

WAT DOET FIBERPLAST BIOBASED PRECIES?

Fiberplast group BV ontwikkeld, produceert en levert diverse duurzame oplossingen voor onder andere tuin-, gevel- en brugtoepassingen. Om een zo compleet mogelijke projectoplossing aan te kunnen bieden wordt het assortiment gecompleteerd met diverse halffabricaten en eindproducten (als bouwrubber en vloerdragers). Verder ontwikkelen en produceren wij speciale maatwerkoplossingen in samenwerking met – of in opdracht van – ontwerpers en architecten. Wij vinden het een uitdaging om klantvragen op basis van groene uitgangspunten te vertalen naar innovatieve concepten.

WAT ZIJN ONZE DOELSTELLINGEN?

Het is onze missie om modernere en milieuvriendelijke alternatieven voor hout, vol kunststof of metaal bij een breder publiek te introduceren. Deze producten worden onder eigen merknamen – afgeleid van het woord “environment” (milieu) – aan de markt gepresenteerd. Vrijwel al onze producten zijn na hun zeer lange theoretische levensduur gewoon weer volledig te recyclen.

PRODUCTGROEPEN:

FIBERPLAST BIOBASED


FIBERPLAST CIRCULAIR


Webshop:

Adres
De Boeg 24
9206BB Drachten
ProductenToon alle productenToon minder producten
ProjectenToon alle projectenToon minder projecten