Fleetshield B.V.

Bij Fleetshield durven we van gebaande paden te wijken.

U houdt gevelpanelen, wanden, deuren en ruiten het liefst zo goed als nieuw. Maar hoe maakt u de juiste afweging? Hoe voorkomt u dure renovatie of onnodig kostbaar herstel? Ontdek de voordelen van onze folies voor de instandhouding van gevels, glas en interieur. Gevelbeplating, wanden, deuren en ruiten zien er binnen de kortste keren uit als nieuw en zijn voor jaren beschermd.

Jarenlange ervaring maakt Fleetshield tot een expert in folietoepassingen.

We deden onze kennis op in de praktijk, scherpten onze kunde aan tot in het kleinste detail en groeiden zo uit tot een expert die specifieke knowhow combineert met een full service-aanpak. Met die basis zetten we vandaag de dag de toon in onze branche. We ontwikkelen en testen de nieuwste toepassingen en vertellen u graag over het rendement ervan. We stappen soepel in aan de voorzijde van een traject, maar coördineren en schakelen net zo voortvarend op de werkvloer.

Welke folie brengt u verder?

Fleetshield is volledig thuis in folie. Onze diensten omvatten het eerste advies tot en met de uiteindelijke montage. We hebben producten voor elke toepassing en zijn benieuwd hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen. Praten we er eens over verder?