Flowlight

DAGLICHT IS GRATIS, GEBRUIK HET!

Waarom Flowlight industriële daklichten?

Flowlight produceert en levert kwalitatief hoogstaande transparante dubbelwandige polyester dakplaten voor realisatie van hoogwaardige industriële daklichten en toepassing in daken van andere gebouwen waarin natuurlijk daglicht wordt gevraagd aan distributeurs door heel Europa.

Missie

DAGLICHT SPEELT EEN ESSENTIËLE ROL IN ONS LEVEN. DE TOETREDING VAN DAGLICHT IN HET GEBOUW ZORGT VOOR COMFORT EN KWALITEIT EN DRAAGT BIJ AAN HET WELBEVINDEN VAN DE MENSEN IN HET GEBOUW. WIJ ZIJN ONS HIERVAN BEWUST EN STREVEN NAAR 100% BETROUWBAARHEID IN AL ONZE PROCESSEN, AL ONZE LEVERINGEN EN AL ONZE AFSPRAKEN. GOEDE WERKVERHOUDINGEN MET ALLE BETROKKEN PARTIJEN EN EEN BEVREDIGEND RENDEMENT VOOR DE AANDEELHOUDERS VERLIEZEN WIJ DAARBIJ NIET UIT HET OOG.

Een passende oplossing voor elk profiel

Flowlight biedt een oplossing voor nagenoeg elk profiel. Dit brengt grote voordelen met zich mee. Zo profiteert u van een gelijkmatige en gemakkelijke montage, zijn speciale bevestigingsmaterialen overbodig en bespaart u montagetijd en -kosten bij de realisatie van de industriële daklichten. Bovendien betekent het flexibiliteit zowel bij bestaande dakconstructies als bij nieuwbouw.

Energie besparing door isolatie

Wij zorgen voor daglichttoetreding in industriële daken. Of u nu zoekt naar gewone daglichttoetreding of een oplossing met verbeterde isolatie waardes. Al onze industriële daklichten bieden uitstekende lichtdoorlaat, waardoor u bespaart op kunstmatig licht en dus op de energierekening. Indien u extra isolatiewaarde zoekt, is Flowlight Vision hét model. Het hart van het systeem is een transparante honingraatstructuur, waardoor de Vision de meest energie-efficiënte oplossing voor dubbelwandige thermo-lichtelementen op de markt is.

Korte levertijden

Flowlight is een uitermate service gerichte organisatie, waarbij snelle, persoonlijke en efficiënte communicatielijnen garant staan voor snelle reactie en levertijden. Onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers zorgen voor gegarandeerd snelle opleveringen.

Adres
De Koumen 148
6433 KE Hoensbroek