FOSK The Mirror Company

Dé specialist op het gebied van spiegels

Maken spiegels deel uit van uw ontwerp of inrichting? Wij zorgen voor de spiegel die erbij past. Een uitzonderlijke vorm, meervoudig bewerkt, of volledig geïntegreerd in de structuur van het ontwerp, dankzij ons moderne en uitgebreide machinepark maken wij úw spiegel, geheel volgens uw wensen.

Vakmanschap

Bij FOSK leveren we de kwaliteit waarmee ú naar buiten kunt treden, of het nu gaat om een indrukwekkende spiegelwand in de entree van uw hotel, showroom of theater, of enkele tientallen eenvoudige spiegels voor in het sanitair. Al onze spiegels produceren we zelf in onze eigen werkplaats. Qua vorm, afwerking en omlijsting kunnen we de spiegels helemaal afstemmen op uw wensen. Ook hebben we een breed assortiment aan spiegels die we snel uit voorraad kunnen leveren, zoals sport- en visagiespiegels, interieurspiegels en spiegelwanden met geïntegreerde ballet barre.

Betrouwbare partner

Op tijd en naar wens, zo wilt u uw spiegels afgeleverd hebben. Dus daar zorgen wij voor. Ook de montage doen we graag voor u. Vanaf het eerste gesprek werken we samen aan uw succes: met zorgvuldig en eerlijk advies, op basis van jarenlange kennis en ervaring. Elk project zien we als maatwerk.

We horen graag van u

Wilt u advies, een offerte of gewoon eens kennismaken, neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag.

Adres
Firmawei 15
8501 XL Joure
Contact
Arjen Folkerts
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights
ProductenToon alle productenToon minder producten
ProjectenToon alle projectenToon minder projecten