SoulWood

De houten gevelbekleding met een ziel

Een houten gevel geeft uw gebouw een warme uitstraling wat veel mensen aanspreekt. Voor een duurzame gevelbekleding van de hoogste kwaliteit kiest u voor SoulWood®, de houten gevelbekleding met een ziel.

We bieden u een uitgebreid programma en naast dit programma is in overleg bijna iedere wens in te vullen. Wat kunt u van ons, bij SoulWood, verwachten? Na het bepalen van uw wensen, leveren we u een totaalpakket.

Het pakket bestaat uit advisering en begeleiding van begin tot eind, inclusief:

  • gevelmateriaal
  • achterconstructie
  • isolatie
  • afwerking
  • bevestigingsmateriaal

Wij adviseren u graag over de houtsoort die het beste bij uw situatie past. Door onze jarenlange ervaring en kennis van hout, krijgt u gegarandeerd het juiste advies. SoulWood is nagenoeg in iedere wenskleur leverbaar om u een grotere ontwerpvrijheid te geven.

Duurzaamheid

Hout is een milieuvriendelijk en recyclebare grondstof, een product wat goed past in deze tijd, waarin duurzaam, energie neutraal en ecologische bouwen erg belangrijk is geworden. SoulWood is zich bewust van haar verantwoordelijkheid, dit is de reden dat wij FSC® en PEFC™ hout leveren aan onze klanten. Middels het FSC systeem en het PEFC keurmerk willen wij bijdragen aan een duurzaam beheerd bos, waarbij rekening wordt gehouden met de mens en onze planeet.

Brandvertraging

Met SoulWood willen we de toepassing van houten gevelbekleding veiliger maken, het bouwbesluit stelt hiervoor ook hoge eisen aan de brandveiligheid. Om SoulWood aan alle eisen te laten voldoen maken wij gebruik van Flame Delay®. Bij een groot scala SoulWood uitvoeringen kan met Flame Delay® worden voldaan aan brandklasse B, S2-d0 conform de Europese norm NEN-EN 13501-01. Onze brandvertragend behandelde wand- en gevelproducten zijn voorzien van de wettelijk verplichte CE markering (conform NEN14915) inclusief prestatieverklaring (DoP).

Omdat wij, als SoulWood, geloven in ons prodct, geven wij een garantie van 15 jaar op de geleverde producten.

Adres
Gildeweg 34
2632 BA Nootdorp