APP All Remove BV / GevelMeesters BV

Protect your project!

APP is toonaangevend ontwikkelaar en leverancier van geavanceerde beschermende coatings en impregneringen voor architectonische oppervlakken. Samen met de uitvoerende tak GevelMeesters vormen zij een team van kennis en ervaring.

Producten van APP beschermen het werk van de architect tegen vervuiling!

Onze systemen beschermen de oppervlakken van commerciële-, civiele engineering-, sport- en infrastructuur projecten, maar ook van kunstobjecten en erfgoed. Niet alleen in Nederland, maar ook vér daarbuiten!

Anti-Vandaal-Coating ‘PSS 20’ is tot op heden nog steeds het enige product voor de wering van graffiti met een DUBO keurmerk en een Biobased keurmerk (per april 2017 jl.). GevelMeesters, de uitvoerende tak, kan hiermee onderhoud (met name graffiti verwijdering) aanbieden op een milieubewuste methode, aangezien PSS 20 zelfopofferend (biologisch afbreekbaar) is en gemaakt wordt uit zetmelen (polysacchariden). Je kunt hier dus spreken van een duurzaam cradle to cradle product.

APP streeft ernaar al haar producten milieuvriendelijk te produceren en biologisch afbreekbaar te laten zijn. APP producten worden vooral gewaardeerd om hun hoge mate van effectiviteit en het visueel onaangetast laten van de behandelde oppervlakken. Bovendien blijft het oppervlak dampdoorlatend!

Bekijk hier onze bedrijfsfilm.