Gira

Innovatief betekent: buiten de vier muren denken.

Gira is een familiebedrijf en wordt geleid door de 4e generatie. Toch, of misschien juist om deze reden, slagen we er steeds opnieuw in om pioniers te zijn op het gebied van huistechniek en de markt te revolutioneren met innovatieve producten en systeemoplossingen.

„Made by Diversity”

Gira produceert al meer dan 100 jaar in de vestiging in Radevormwald. Het bedrijf is volledig toegewijd aan de kwaliteitsnorm „Made in Germany”. Dit is waar 1.250 mede-werkers uit 27 landen voor werken – ieder van hen met verschillende talenten, eigen knowhow, uiteenlopende ervaringen, ver-schillende levensstijlen en levensverhalen. Deze diversiteit – ondersteund doorgemeen-schappelijke waarden – is de basis voor onze creativiteit, innovatiekracht en toekomstbe-stendigheid.Gira is een familiebedrijf en wordt geleid door de 4e generatie. Toch, of misschien juist om deze reden, slagen we er steeds opnieuw in om pioniers te zijn op het gebied van huistechniek en de markt te revolutioneren met innovatieve producten en systeemoplossingen.

Innovatieve technologie ontmoet uitstekend design

Gira heeft altijd al de instelling gehad om maximale functionaliteit en betrouwbaarheid te combineren in een uniek ontwerp. Talrijke internationale designprijzen zijn toegekend aan het designspectrum van onze productlij-nen en hebben een nieuwe maatstaf gezet op het gebied van ontwikkeling en innovatie.

Adres
Kazemat 3
3905 NR Veenendaal
Contact
Gira Nederland
Telefoon