Hakron

van ontwerp tot eindproduct

Hakron Nunspeet B.V. is sinds 1968 producent en leverancier op het gebied van bouwtechnische materialen voor woning-, utiliteits- en civieltechnische bouwwerken. Dochters zijn de divisies Hakron-Terwa (producent en toeleverancier voor de prefab-betonindustrie), Innofix (dienstverlener in de afdichtings- en montagetechniek) en Certacon (producent en toeleverancier van onder meer metselwerkondersteuningen zoals geveldragers en lateien). Alle divisies worden ondersteund door de afdeling Engineering. Sonny Bosch is met name voor Certacon werkzaam is als BIM-engineer.

Samenwerking is al in een vroeg stadium mogelijk, zodat het gehele proces optimaal kan verlopen en processen beter beheersbaar worden. Hakron biedt naast de BIM-objecten deskundige advisering en ondersteuning vanuit de afdeling Engineering. Denk bijvoorbeeld aan advisering voor afslanken van de productkeuzes, voor maatwerk BIM-objecten of (deel)berekeningen bij toepassing van Hakron-producten.

Het one stop shopping principe van Hakron: van pril ontwerp tot fysiek product en het aanbrengen op het werk door Hakron-dochter Innofix behoort tot de mogelijkheden.