Hempflax Building Solutions

Hét alternatief met een gezonde ecologische voetafdruk.

HempFlax Building Solutions gebruikt vezelhennep voor de productie van Thermo Hanf Combi Jute Isolatie. Met uitstekende isolerende waardes en een prettige, niet schadelijke verwerking, vind hennepisolatie steeds vaker zijn plek in de bouwbranche als alternatief voor minerale en synthetische isolatie.

TOEPASSINGEN

Thermo Hanf Combi Jute Isolatie is geschikt voor toepassingen zoals binnenwanden, na-isolatie van wanden, daken en vloeren en is verkrijgbaar in diktes 30mm tot 220mm met momenteel een Lambda waarde van 0,040, brandklasse E.

OPNAME VAN CO2

Industriële vezelhennep is geschikt als voor- of tussengewas en wordt beschouwd als een gewas wat de biodiversiteit hersteld. Daarnaast biedt het een alternatief verdienmodel voor agrariërs en neemt het blijvend tot wel 15 ton CO2 per hectare op met behulp van bijzonder weinig grondstoffen zoals water en bestrijdingsmiddelen.

Meer informatie over onze producten? Wij hebben een pakket samengesteld met technische gegevens, en samples en vertellen u graag ons verhaal over de positieve eigenschappen van vezelhennep, visie op perspectief voor agrariërs en feiten over positieve CO2 afname door vezelhennep.