Hermans Techniek

Hermans Techniek, uw leverancier voor voorgeïsoleerde leidingen, buffervaten en warmtewisselaars!

Hermans Techniek heeft een vooraanstaande positie in het leveren van voorgeïsoleerde leidingen, buffervaten en warmtewisselaars bij W-installateurs in de woning- en utiliteitsbouw, stadsverwarming en kasverwarming. Ook vele adviesbureaus zijn overtuigd van de producten van Hermans Techniek, welke dan ook worden aanbevolen in diverse projecten. Hermans Techniek heeft al decennia lang bewezen een betrouwbare leverancier te zijn. Onze relaties bieden wij een persoonlijke, flexibele en professionele werkwijze, waarbij het belang van de klant altijd het uitgangspunt is.

After sales service

Hermans Techniek onderscheidt zich door de uitmuntende product specificaties, de snelheid van aanbieden en de uitstekende ‘after sales service’. Mede dankzij onze snelle service, door de mogelijkheid om uit voorraad te kunnen leveren, hebben wij een hoge klantwaardering. Het transport van onze producten wordt voor u van A tot Z geregeld.

ISO- en VCA gecertificeerd

Al meer dan 30 jaar heeft Hermans Techniek de ervaring en kennis van bovenstaande producten in huis, hetgeen er toe geleid heeft dat ons kwaliteitssysteem ISO 9001-2008 door Bureau Veritas gecertificeerd is. Voor het uitvoeren van montagewerkzaamheden (alleen in opdracht van een installateur) is Hermans Techniek VCA* gecertificeerd.


Adres
Weg en Bos 17
2661 DG Bergschenhoek