Holland Mast B.V.

VLAGVOERING OP HOOG NIVEAU

Veelal wordt te eenvoudig gedacht over een vlaggenmast. In de beeldvorming is het vaak stok met lap en is de beleving dat het een eenvoudig product is. Logisch ook, want hoe vaak koopt iemand een mast of staat stil bij de doelstellingen.

Het omgekeerde is echter waar. De elementen zijn lastig te bespelen en het juiste instrument is noodzakelijk om geen valse noot aan te slaan. Het lichte doekmateriaal, wisselende windrichtingen en windsnelheden, valwinden en tunnelvorming rondom gebouwen, bereikbaarheid van de hijsinrichtingen, etc. maken goede functionele vlaggenmasten tot een specialiteit. Wij hebben gelukkig een heel orkest dat wij kunnen dirigeren.

Wij hebben ons dan ook tot doel gesteld dat deel van de markt te bedienen waar een professionele vlagvoering noodzakelijk of gewenst is. Dit bekeken vanuit zowel historisch oogpunt als officieel beleid of puur reclametechnisch. Een duurzame en representatieve vlagvoering is waar wij voor staan. Figuurlijk en letterlijk op hoog niveau.

Waar wij sterk in zijn is het bedenken van oplossingen. Oplossingen waarbij een correcte en nette vlagvoering ook gewaarborgd is. Oplossingen waarmee veilig vanuit torens kan worden gevlagd, vlaggen niet om masten wikkelen, de constructie gewaarborgd is en sterkteberekeningen kloppen.

Wat kunnen wij u Extra bieden buiten de basis:

  • helpen met design mogelijkheden
  • aanleveren calculaties en tekeningen voor constructieve oplossingen
  • kennis van gevelconstructies en regelgeving in onze historische binnensteden
  • oplossingen voor daken en dragende constructies
  • uitdagingen tot een oplossing brengen

"maatwerk leveren wij uit voorraad"

Wij nodigen u graag uit om in contact met ons te treden wanneer wij van toegevoegde waarde mogen zijn.

Adres
Ambachtstraat 4
4231 DP Meerkerk
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights
ProductenToon alle productenToon minder producten
ProjectenToon alle projectenToon minder projecten