Holland Mast B.V.

VLAGVOERING OP HOOG NIVEAU

Veelal wordt te eenvoudig gedacht over een vlaggenmast. In de beeldvorming in de beleving een eenvoudig product "stok met lap". Logisch ook, want hoe vaak koopt iemand een mast of staat stil bij de doelstellingen.

Het omgekeerde is echter waar en een dundoek is verwikkelt in een eeuwige strijd met de elementen. Het lichte doekmateriaal, wisselende windrichtingen en windsnelheden, valwinden en tunnelvorming rondom gebouwen, bereikbaarheid van de hijsinrichtingen maken dit tot een specialiteit.

Wij hebben ons dan ook tot doel gesteld dat deel van de markt te bedienen waar een professionele vlagvoering noodzakelijk of gewenst is. Dit bekeken vanuit zowel historisch oogpunt als officieel beleid of puur reclametechnisch. Een duurzame en representatieve vlagvoering is waar wij voor staan. Figuurlijk en letterlijk op hoog niveau.

Waar wij sterk in zijn is het bedenken van oplossingen. Oplossingen waarbij een correcte en nette vlagvoering ook gewaarborgd is. Oplossingen waarmee veilig vanuit torens kan worden gevlagd, vlaggen niet om masten wikkelen, de constructie gewaarborgd is en sterkteberekeningen kloppen.

Wat kunnen wij u Extra bieden buiten de basis:

  • helpen met design mogelijkheden
  • aanleveren calculaties en tekeningen voor constructieve oplossingen
  • kennis van gevelconstructies en regelgeving in onze historische binnensteden
  • oplossingen voor daken en dragende constructies
  • uitdagingen tot een oplossing brengen

"maatwerk leveren wij uit voorraad"

Wij nodigen u graag uit om in contact met ons te treden wanneer wij van toegevoegde waarde mogen zijn.