Terug

Ittalum

Schuifbare daken

Ittalum is een producent van luxe schuifbare terrasoverkappingen en terraskamers (tuinkamers) met vaste-, schuif- en/of schuifdraaiwanden.

In Nederland hebben we te maken met een wisselend klimaat, waardoor het vaak qua temperatuur wel aangenaam is, maar door de wind of de regen we toch niet buiten kunnen zitten. Ittalum speelt daar goed op in door een uniek product aan te bieden welke in verschillende jaargetijden elke keer op een andere manier gebruikt kan worden. Door bij de schuifbare terrasoverkappingen gebruik te maken van vaste- en of schuifdraaiwanden kunnen complete terraskamers worden gecreëerd.

Zo zit u, als u dat wilt, in of uit de zon op hetzelfde terras en kunnen de wanden open of dicht geschoven worden net waar de wind vandaan komt. De diversiteit in wanden waarmee u uw terrasoverkapping kunt afsluiten geven u de mogelijkheid om in te spelen op elk weertype en zorgen ervoor dat uw terraskamer helemaal aansluit op uw gebruik en uw wensen. Hiermee creëert u een aangename plek waar u in elk jaargetijde heerlijk comfortabel kunt genieten.

Wij hopen u met deze website een goed beeld te kunnen geven van onze producten en activiteiten.

Adres
Driebanweg 31
1607 ML Hem