Kone BV

Kone in Nederland

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn één van de wereldwijde marktleiders binnen de lift- en roltrapindustrie. We streven ernaar de beste People Flow® Experience te leveren dankzij de ontwikkeling van oplossingen waarmee mensen zich soepel, veilig, comfortabel en ongehinderd door gebouwen binnen een verstedelijkte omgeving kunnen bewegen.

Toonaangevende liften, roltrappen, automatische deursystemen en geïntegreerde oplossingen zorgen voor het verbeteren van de doorstroming in gebouwen. We leveren diensten voor de gehele levenscyclus van een gebouw; van de ontwerpfase tot en met onderhoud, reparaties en moderniseringsoplossingen.

KONE IN NEDERLAND

In Nederland werken er zo’n 1000 medewerkers bij ons bedrijf. Met onze goed getrainde monteurs hebben we de hoogste dekkingsgraad in Nederland, er is altijd een monteur in de buurt. Wij leveren en onderhouden uw liften, roltrappen en gebouwdeuren.

Door Forbes Magazine is KONE als enige liften- en roltrappenbedrijf tot één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld uitgeroepen. We eindigden als 48e van de 100 en werden uitgeroepen tot het op vier na meest vernieuwende bedrijf van Europa, iets waar we in Nederland natuurlijk ook super trots op zijn!

WKA- en Bankgegevens

VISIE EN STRATEGIE

Wij begrijpen dat verschillende gebouwen verschillende doelen hebben, dit heeft invloed op de stroom van mensen en de omliggende omgeving. Het betekent ook dat we gemak, effectiviteit en ervaringen bieden aan onze gebruikers en klanten gedurende de gehele levenscyclus van gebouwen.

Ook zorgen wij ervoor dat u zich veilig en comfortabel kunt verplaatsen in gebouwen. Steeds drukker wordende steden maken wij fijner om in te leven. Onze inspanningen om deze strategische doelen te behalen worden ondersteund door programma's die ontwikkeld zijn om van onze strategie realiteit te maken.

Adres
Rijn 10
2491BG Den Haag
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights