LJ Solutions

LJ Solutions : Passie voor gevels....

Ben je architect of ontwikkelaar, dan kun je bij LJ Cladding terecht. LJ Cladding maakt ideeën haalbaar. Met de unieke gevelsystemen van

NEOLIFE®

en

SCANROC

ontwerp je zonder grenzen, puur vanuit de mensen en hun wensen. Zo kom je tot het beste resultaat. Qua uitstraling en functie, maar ook op het gebied van duurzaamheid en gezondheid: de gevelsystemen worden duurzaam geproduceerd, zijn volledig recyclebaar en herbruikbaar en monteer je zonder uitstoot van stikstof en CO2.

Maak kennis met NEOLIFE®

Met NEOLIFE® investeer je in een gezonde toekomst. De gevelsystemen bestaan uit een natuurzuiver houtcomposiet die nauwelijks kunststof bevat. De panelen worden beschermd door lignine, een stof uit het hout zelf, en blijven door de toevoeging van minerale pigmenten hun diepe kleur behouden. Hierdoor zijn ze onderhoudsvrij en circulair: na verloop van tijd kun je de panelen volledig hergebruiken of recyclen.

De gevelsystemen van NEOLIFE® maken het mogelijk om aan de bekende keurmerken te voldoen: ze worden duurzaam geproduceerd, bij de montage komt geen CO2 en stikstof vrij en de panelen hebben een brandwerende werking. Bovendien zijn ze licht van gewicht, waardoor het plaatsen heel eenvoudig is. Vaak kun je de panelen zelfs op een bestaande constructie aanbrengen.

Maak kennis met Scanroc®

SCANROC is een gevelsysteem met een afwerking van cementgebonden of keramische steenstrips. Het systeem bestaat uit gegalvaniseerd staal met daartussen isolatiemateriaal. In combinatie met een geavanceerd ventilatieproces draagt het systeem bij aan een gezonde gevel op de lange termijn.

Met SCANROC investeer je in de toekomst. Het systeem gaat tientallen jaren mee en is volledig circulair: na verloop van tijd kun je het eenvoudig demonteren en op een andere gevel plaatsen.

Adres
Van Voorstraat 17
7773 CW Harderberg