Loxone Benelux

’s Werelds machtigste energie management

Loxone maakt een eenvoudige sturing en intelligente automatisering mogelijk voor projecten van elk kaliber. Van kleine installaties tot Smart Homes tot commerciële projecten.


2008: Thomas Moser en Martin Öller waren het eens dat een woning de basisfuncties op het vlak van comfort, veiligheid en energiemanagement alleen moet kunnen uitvoeren. In een tijd waarin auto’s op eigen kracht kunnen parkeren en robots het gazon kunnen maaien, wilden beiden in intelligent comfort binnen hun eigen vier muren leven. Maar toen ontdekten ze dat al het slimme dat op de markt werd aangeboden onpraktisch, ingewikkeld en vooral erg duur was.

Vandaag: thuis, in een hotel, op kantoor of in een bedrijfspand – Loxone zorgt voor alle soorten sturing- en automatiseringstaken, waardoor het leven en werken in elke situatie eenvoudiger wordt.

Met vele duizenden Loxone projecten wereldwijd hebben we de top van de branche bereikt. Maar dat is nog niet voldoende. We blijven de mouwen opstropen en werken samen om de beste slimme oplossing ter wereld te bieden. Interesse? Maak deel uit van ons uniek team.