M²uur B.V.

M2uur bv adviseert, ontwerpt en coördineert de realisatie van wand- en gevelvullende prints. Vanaf ideevorming tot conceptontwikkeling en van materiaaladvies tot montage

Gebouwen een beetje mooier maken.

Met die ambitie richtte Freekje Vervoord in 1995 het bureau Op de MuurEN op. Waren het in die tijd muurschilderingen en andere toegepaste kunstvormen op wanden en gevels; de techniek schreed voort en materialen met geïntegreerde prints raakten steeds meer in opkomst. In 2005 ging Op de MuurEN op in M2uur bv. In het ruim vijftienjarig bestaan van M2uur bv zijn tientallen projecten in binnen- en buitenland gerealiseerd, die interieur en exterieur transformeerden tot inspirerende en prettige locaties. M2uur bv is gevestigd in Deventer.

Beeld maakt inzichtelijk

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Vanuit die overtuiging helpt M2uur bv opdrachtgevers en architecten hun verhaal te vertellen. Met unieke ontwerpen die een integraal onderdeel zijn van de architectuur en omgeving. Creatieve uitingen die laten zien waar een gebouw en de gebruikers ervan voor staan. Die een zielloze bedrijfsruimte omtoveren in een inspirerende werkomgeving. Die bijdragen aan herkenning en onderscheidend vermogen. Die het gevoel van veiligheid vergroten. Of die simpelweg een impuls geven aan de schoonheid van het gebouw en zijn omgeving. Hóe je dat verhaal vertelt, daarin blinkt M2uur bv uit. Wij adviseren en ontwerpen en helpen architect, opdrachtgever en ontwerper hun visie te realiseren.

Ontzorgen.

M2uur bv ontzorgt opdrachtgevers. Met onze jarenlange ervaring in de realisatie van toonaangevende projecten hebben wij een schat aan ervaring te delen. M2uur bv werkt onafhankelijk van producenten, maar wel intensief samen met innovatieve fabrikanten. Hierdoor kunnen wij voor elk project open, eerlijk en transparant de beste keuzes in materiaal adviseren. Binnen elk budget en binnen iedere tijdsplanning vindt M2uur bv een oplossing. We nemen daarbij de vertaalslag van ontwerp tot reproductie op de drager naar keuze op ons. Ook adviseren en coördineren wij het gehele realisatietraject

Duurzaamheid

We willen zuinig zijn op grondstoffen. Voorzichtig omspringen met energie. De impact op klimaat, natuur en onze planeet minimaliseren. Duurzaamheid is daarom een van de pijlers onder onze werkwijze. En juist hierin liggen grote kansen besloten. Want waarom zouden we natuurstenen gevelbeplating een halve wereld verderop moeten verschepen, terwijl een reproductie op plaatmateriaal net zo mooi is, maar veel minder belastend is voor het milieu? Waarom eeuwenoude bomen vellen als een levensecht dessin hetzelfde visuele effect heeft? Waarom vinylfolies met een korte levensduur inzetten als keramische prints op glas voor de eeuwigheid zijn?

Adres
Zutphenseweg 4A
7418AJ Deventer
Contact
Freekje Vervoord
Telefoon
Website