Metaflex Doors Europe BV

Meet Reliability

Metaflex: dat zijn wij. We ontwikkelen en leveren geavanceerde deursystemen. Oplossingen die wereldwijd bekend staan om hun buitengewone veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze ontwikkelen en leveren we in dienst van mondiale gezondheidszorg, voedingsindustrie en life science markten.

COLD CHAIN INDUSTRIE

Als u doelmatig wilt werken, werken we graag mee. Voor de voedselverwerkende industrie biedt Metaflex deuroplossingen die helpen de efficiënte van uw bedrijf te verbeteren.

Metaflex koel- en vriesdeuren helpen energie te besparen, dankzij de hermetische, luchtdichte afsluiting en de hoogste isolatiewaarden. Het logistieke proces wordt optimaal ondersteund met deuren tot 6 m breed of 12 m hoog. De hygiëne wordt verbeterd, dankzij het gebruik van gladde, non-bacteriële oppervlakten en roestvrije materialen. Storingen worden voorkomen, dankzij de betrouwbare en sterke Metaflex deurautomatisering.

LIFE SCIENCE & HEALTHCARE

Als zuivere lucht levens kan redden, is dat ook onze zorg. Metaflex gelooft in een veilige en comfortabele omgeving rond het bed en de operatietafel, zowel voor ziekenhuispersoneel als voor de patiënt.

Speciaal voor de markt voor de gezondheidszorg heeft Metaflex hermetische afdichtingsdeuren ontwikkeld; ideaal voor toepassingen in geconditioneerde ruimtes zoals operatiekamers. De schuifdeur dicht de kamer volledig luchtdicht af, zelfs met hoge over- of onderdruk. Naast hermetische deuren zijn wij gespecialiseerd in brandwerende, rookdichte en stralingsdichte deuren.

We hebben de beste oplossing voor gebieden waar hygiene, veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak vanzelfsprekend zijn.

Met meer dan 40 jaar ervaring in het veld en een hoge klanttevredenheid, weten we wat onze klanten en de markt beweegt. Ons doel is de beste oplossing te bieden voor iedere specifieke situatie. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.