PGS B.V. - EDILIANS

EDILIANS PRODUCENT VAN KERAMISCHE DAKPANNEN GEINTEGREERDE ZONNEPANELEN.

EDILIANS reikt u technische, esthetische en betrouwbare oplossingen aan, die geschikt zijn voor uw projecten ten behoeve van elektriciteit productie aan de buitenkant van het gebouw.

-         het PV-ELEMENT, 75 WP of 50 WP bestaat uit een fotovoltaïsche module met elk een vermogen van 75 WP of 50 WP. Wij hebben reeds een 18 jaar lange ervaring in de productie van geventileerde, geïntegreerde fotovoltaïsche elementen. Ze zijn zowel waterdicht en ook brandbestendig. Tijdens deze periode hebben wij nooit brandklachten ervaren. 

-         de ALPHA SOLAIRE, dubbele pan ALPHA 10 Ste Foy waar een zonnepaneel op bevestigd is met een vermogen van 30 WP per stuk. Dit is een dakpan die normaal dekt en daarbij ook energie opwekt! Inmiddels ook verkrijgbaar in het rood.

-         de MARQUISE SOLAIRE, 300 WP heeft de vorm van een zonwering. Deze geeft beschutting boven voordeuren en raamkozijnen en produceert ook nog gratis stroom.

EDILIANS is de specialist op het gebied van zonne-energie die perfect in de dakbedekking geïntegreerd kan worden !

Onze zonne-energie dakpannen zijn gemakkelijk te plaatsen tussen de normale pannen, en zien er architectonisch zéér fraai uit. EDILIANS blijft innovatief bezig in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen met zonne-energie.

Beschikbaar vanaf het derde kwartaal van 2020:

-         HP 10 SOLAIRE passend bij de HP 10 Huguenot pan met zijn moderne ontwerp, verkrijgbaar in de kleuren : Kwartsgrijs, Argentique, Leikleur, Bruin, Rustiek en binnenkort. HP 10 Solaire komt binnenkort ook in het rood.

EDILIANS, de marktleider in Frankrijk op het gebied van keramische dakpannen en bedenker van duurzame oplossingen voor het dak en de gevel.

Voor meer informatie: www.edilians.nl