Proliad Led Lighting BV

KENNIS, PASSIE EN KUNDE !

Zoekt u perfecte lichtoplossingen voor uw museum of kunstwerk? Heeft u extreme kwaliteit van licht nodig voor uw gebouw of object? Proliad Led Lighting fabriceert haar produkten in Nederland wat de hoogste kwaliteit oplevert voor standaard en maatwerk oplossingen. Proliad maakt framing spots, museum spots, downlighters en buitenverlichting.

Wij streven er naar de beste kwaliteit LED verlichting te produceren in de wereld. We doen dat door voortdurend onze kennis en productiekunde te verbeteren en toppen dat af met passie voor licht. We ontwikkelen en produceren binnen- en buitenverlichting in samenwerking met (licht) architecten. Uit onze vaak complexe en uitdagende projecten ontwikkelen we standaard te leveren produkten. Onze Nederlandse fabriekskwaliteit zorgt voor produkten die het langst mee gaan. Onze verlichting ziet er nog steeds perfect uit na 10 jaar, binnen en buiten. Klanten kiezen voor Proliad omdat we simpelweg de beste verlichting leveren. Onze armaturen zijn voorzien van de beste LED chips en drivers op de markt, voornamelijk Xicato en Eldoled.

Voor het ultieme resultaat werken wij met de beste (licht)architecten, constructiebedrijven, leveranciers en resellers. Samen zorgen wij voor een optimale lichtbeleving bij elk ledverlichtingsproject of levering. Onze klanten zijn onder andere beroemde Nederlandse musea zoals het Kröller-Müller museum, Voorlinden museum, Joods Historisch Museum en monumenten zoals de Dom Tower in Utrecht en De HEF in Rotterdam.

Adres
Archimedeslaan 22
3439 ME Nieuwegein