Recogtech B.V.

Zoekt u een toegangsoplossing voor uw locatie of voor uw vertrouwelijke gegevens? Dan zult u snel merken dat deze verkrijgbaar zijn op elk denkbaar beveiligingsniveau en in vele gradaties van gebruikersvriendelijkheid. Een combinatie van deze twee aspecten (veiligheid én gebruiksgemak) blijkt in de praktijk echter erg lastig te vinden.

Autoriteit op het gebied van biometrische beveiliging.

Recogtech was het eerste bedrijf ter wereld dat erin slaagde om Fujitsu’s handpalmlezer PalmSecureTM te gebruiken voor effectieve toegangscontrole op basis van het aderpatroon in de hand. Directeur Eduard de Knegt, die verbonden is aan de Vereniging Voor Biometrie en Identiteit (VVBI) geldt ook persoonlijk als autoriteit op het gebied van biometrie.

Bewezen technologie voor kritische gebruikers

Inmiddels heeft Recogtech in binnen- en buitenland een goede reputatie opgebouwd op het gebied van biometrische beveiliging. Onze oplossingen worden gebruikt binnen de overheid en het justitiële apparaat, bij banken en in ziekenhuizen, maar bijvoorbeeld ook door multinationals die hoge eisen stellen aan het veiligheidsniveau en het gebruiksgemak van hun toegangs- en identificatiesystemen.

Adres
Molenstraat 18
3927AC Renswoude
Contact
Peter Vos of Eduard de Knegt