Sistim Nederland B.V.

Sanitaire wanden, Lockers & Tribunestoelen

Sistim Nederland BV is de importeur voor Nederland van de producten van het Duitse Kemmlit Bauelemente GmbH, dat sanitaire wanden, sanitaire cabines, garderobekasten, zitbanken & garderobes fabriceert. De producten van Kemmlit onderscheiden zich door een uniek modern ontwerp en een hoogwaardig kwaliteit- en afwerkingsniveau. geluidarm zijn.

Alle producten voldoen aan de strengste eisen van TÜV. Daarnaast is Sistim Nederland BV de importeur voor Nederland van de producten van Afkor uit België. In dat leveringsprogramma vindt u o.a. sanitaire wanden met zgn. ''soft close secure'' scharnieren, welke vingerveilig én geluidarm zijn.


Sanitaire wanden in verschillende soorten en maten

Bent u op zoek naar sanitaire wanden, dan is het van belang dat ze van een mooi design zijn en van een goede kwaliteit. Sistim Nederland B.V. biedt u dergelijke sanitaire wanden. Onze sanitaire wanden zijn resistent tegen vocht, huishoudelijke chemicaliën en oplosmiddelen. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een sanitaire wand passend bij uw budget.

Als geen ander zijn we trots op onze referenties. Sistim is gespecialiseerd in sanitaire wanden voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals sporthallen, (sport)scholen, zwembaden, industrie, recreatiebedrijven, musea, vliegvelden, cafés en restaurants. Bent u benieuwd naar de reeds geleverde sanitaire wanden door Sistim? Neem gerust een kijkje bij onze Projecten en referenties.

Adres
Vriezerweg 20 B
9482 TB Tynaarlo