Snoek Centraal Stofzuigerapparatuur BV

We hebben de ambitie om dé partner te zijn op het gebied van centraal stofzuigen en speciale vacuümmachines.

Centraal stofzuigen is ‘anders’ stofzuigen dan u tot nu toe gewend was. U werkt nu niet met een apparaat dat u achter u aan sleept en dat met een snoer is verbonden met het stopcontact. U gebruikt uitsluitend de stofzuigerslang, steekt deze in de inlaat in de muur en door een druk op de schakelaar in het handvat van de slang zet u de stofzuiger aan of uit.

Hoe werkt dat dan ?

Door de buizen in de muur worden stof en vuil naar de centrale unit, de stofzuiger zelf, geleid. Deze stofzuiger bevindt zich op een vaste plaats in huis: een zolder, kelder, garage of technische ruimte. De stofzuiger is hiermee een vast onderdeel van de woning of het bedrijfspand geworden, zoals u dat ook van de CV installatie kent.De centrale stofzuigsystemen van Snoek zijn degelijk en betrouwbaar. Doordat we de deze systemen al sinds 1976 maken, hebben we veel ervaring opgedaan en kunnen we oplossingen bieden voor verschillende typen woningen en bedrijfspanden van kapperszaken tot hotels.Op basis van een tekening van een pand, maken wij geheel vrijblijvend een passende offerte met verschillende opties.

Toepasbaarheid van het centraal stofzuigsysteem

Overal waar gestofzuigd moet worden, is een centraal stofzuigsysteem een handig hulpmiddel. Of u nu in een rijtjeshuis woont of in een luxe villa, een centraal stofzuigsysteem is in elke woning in te bouwen.Ook in een bedrijfspand kan een centraal stofzuigsysteem erg handig zijn. Te denken valt hierbij aan een winkel, kapperszaak, praktijkruimte, horecagelegenheid of hotel. In kantoorpanden kan tijdens reguliere werktijden de stofzuiger ter hand genomen worden zonder dat dit zeer storend is. Zo wordt een centraal stofzuigsysteem ook vaak toegepast in permanent bemande meldkamers en controleposten.

Nieuwbouw

Wanneer u nog in de ontwerpfase van een nieuwe woning of kantoor bent, kunt u het centrale stofzuigsysteem direct in de plannen opnemen. In een reeds bestaande woning is het centrale stofzuigsysteem vaak met redelijk eenvoudige maatregelen te installeren. Hiervoor zullen werkzaamheden in uw woning nodig zijn. Laat u hierdoor niet afschrikken: in de meeste gevallen vallen deze werkzaamheden mee. U hoeft immers niet in elk vertrek een aansluiting te hebben. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te maken op locatie zodat onze medewerkers u op maat kunnen adviseren.

Door het toepassen van een centraal stofzuigsysteem zal het woonklimaat verbeteren. Of dat nu in uw woning of bedrijfsruimte is. Er zijn vele voordelen. Informeert u naar de mogelijkheden voor uw project.

Voor ieder budget is er een passende oplossing

De uiteindelijke kosten voor een centraal stofzuigsysteem zijn afhankelijk van het formaat en het ontwerp van de woning en het type machine dat u kiest. Zo heeft u voor een bedrag vanaf € 1.200,- (excl. btw) de materialen voor een complete installatie voor een eengezinswoning.Een centraal stofzuigsysteem is dus duurder dan een conventionele stofzuiger. Realiseert u zich echter wel dat u voor dit bedrag jarenlang plezier heeft van een degelijk systeem en dat uw gezondheid er baat bij heeft. Als bijkomstigheid geldt eveneens dat uw huis erdoor in waarde stijgt.Nog niet zo lang geleden werd een centrale verwarming als een overbodige luxe beschouwd. Men gebruikte kolen, olie of gas. Tegenwoordig denken we er niet meer bij na. Een centrale verwarming wordt standaard ingebouwd!Met een centraal stofzuigsysteem werkt het ook zo: werd het eerst als luxe beschouwd, tegenwoordig is een dergelijk systeem steeds vaker standaard! De vele voordelen spreken voor zich.Uiteraard is uw systeem met vele opties uit te breiden zodat we kunnen zeggen: voor ieder budget hebben wij een passend systeem.

Adres
Gildenstraat 38
4143 HS Leerdam
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights
ProductenToon alle productenToon minder producten
ProjectenToon alle projectenToon minder projecten