VoRa Trading SuperFOIL

VoRa Trading: al meer dan 12 jaar uw SuperFOIL isolatiefolie leverancier

Onder dakpannen, lei of rieten kappen, onder de vloer of op zolder, dampdicht of ademend: de uiterst dunne SuperFOIL isolatiefolie van VoRa Trading kent talloze mogelijkheden om uw renovatie- of nieuwbouwproject optimaal te isoleren. Naast dat de isolatiefolie dun is, is het ook licht, CO2-besparend en milieuvriendelijk.

In 2007 is SuperFOIL isolatiefolie door VoRa Trading op de Nederlandse markt gebracht. Vanaf dat moment onderscheiden de producten zich van andere reflecterende multifolies door een uitgebreide certificering, robuuste en betrouwbare kwaliteit en een hoge isolatiewaarde.

Als exclusieve importeur gelooft VoRa Trading in goede en eerlijke voorlichting. Alle producten zijn volgens Nederlandse maatstaven getest. Dit zijn dus geen vergelijkbare R-waarde, maar de wel geldige Rd en Rc waarden. De folies kunnen zowel dampdicht als damp-open geleverd worden, waardoor er altijd een passende oplossing geboden kan worden, zonder risico op condens problemen.

SuperFOIL isolatiefolie is 30 tot 40% slanker dan een paneel met minerale wol. Dit resulteert zeker bij toepassing in grootschalige woningbouwprojecten in flinke oppervlaktewinst. Daarnaast zorgt de folie voor besparing op overige bouwmaterialen.

Het grootste verschil ten opzichte van andere multifolies is de bewapening. De isolatiefolie van SuperFOIL beschikt over een robuuste, zeer fijne bewapening. Hiermee is de dampdichtheid gegarandeerd, ook wanneer er beschadigingen optreden tijdens de verwerking. De folies zijn niet gevoelig voor vocht en/of ongedierte.

SuperFOIL is gemaakt van 40% gerecycled materiaal en is 100% recyclebaar. Bovendien levert de slanke constructie winst op in transport en opslag. De compactheid van het product biedt voordeel op de bouwplaats. Zeker in binnenstedelijke projecten, waar SuperFOIL aanzienlijk minder ruimte in beslag neemt.

Door goede samenwerking met en ondersteuning van de fabrikant is het mogelijk om snel de juiste isolatiefolie aan te bieden, voor de beste prijs. VoRa Trading levert de producten en berekeningen aan groothandels, aannemers, dakdekkers en rietdekkers. Maar ook particulieren zijn zij graag van dienst om tot een juiste keuze te komen.