Technea

Wijzer in woningtechniek

Bijna 25 jaar geleden begonnen wij als een van de allereerste in Nederland in duurzame woningtechniek. Op een moment dat het begrip ‘duurzaamheid’ nog maar amper uitgevonden was.

Juist daardoor zijn we nu absoluut koploper in kennis op het gebied van toekomstbestendige woninginstallaties. Een wereld die voor veruit de meeste fabrikanten, collega-groothandels, installateurs, installatietechnisch adviseurs, architecten en opdrachtgevers 25 jaar later nog steeds vrij nieuw is. De kennis die wij als pioniers van het eerste uur in al die jaren hebben opgedaan: die delen wij graag!

Wij helpen jou als installateur om met een breed en compleet productassortiment de beste duurzame installaties voor woningen te vinden, te installeren en in te regelen. Maar veel belangrijker nog: door deze als enige in de markt zó te combineren dat het geheel meer duurzaamheidseffecten oplevert dan de optelsom van warmtepomp, zonneboiler, WTW- en vloerverwarmingssysteem, zonnepanelen etc. Wij weten daarbij uit ervaring exact wat wel werkt en wat niet en hoe jij als installateur voor jouw klant het hoogste rendement uit het geheel haalt. Daar kun je mee aankomen bij je klant en daar helpen wij je graag mee.


Met heel veel plezier