Technogym Benelux B.V.

Technogym, marktleider in wellness en fitnessapparatuur

Technogym staat wereldwijd bekend als ‘The Wellness Company’. We hebben bijgedragen tot de ontwikkeling van het concept fitness tot aan een complete wellness-lifestyle.

Technogym staat wereldwijd bekend als ‘The Wellness Company’ en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het concept fitness tot aan een complete wellness-lifestyle. Leven volgens het wellnessconcept van Technogym omvat regelmatige lichaamsbeweging, de juiste voeding en een positieve mindset. Technogym helpt u daarbij met fitnessapparatuur, advies en sportoplossingen voor de zakelijke en particuliere markt, innovatie en onderzoek op sportgebied.

De missie

van Technogym is mensen helpen gezonder, bewuster en beter te leven. Met een aanbod van de beste fitnessapparaten, services, wetenschappelijk onderbouwde wellnessoplossingen en trainingsprogramma’s. Allen zijn wereldwijd met elkaar verbonden door unieke technologie. Zo kan iedereen optimaal wellness ervaren. Dit noemt Technogym de "Wellness Connected Experience".

Waar u zich ook bevindt, u heeft toegang tot uw eigen content en trainingsprogramma’s via de Technogym-apps en de fitnesstoestellen. Door de modulaire opbouw van de trainingsoplossingen die Technogym biedt, kunnen klanten van wellnessaanbieders elke minuut van de dag genieten van de Wellness Connected Experience. Op sportscholen, in hotels, revalidatie- en gezondheidscentra, fysiotherapiepraktijken en op scholen.