ThyssenKrupp Liften

Wij bieden u meer dan alleen maar liften en roltrappen.

Wij verplaatsen mensen. Wereldwijd.

Vandaag de dag kunnen lift- en roltrapinstallaties van thyssenkrupp gevonden worden in bijna elke grote stad in de hele wereld. Of u nu op zoek naar de best mogelijke liftinstallatie voor een nieuw gebouw of een manier om uw bestaande installatie te moderniseren of een servicepartner die u steun zal verlenen waar en wanneer u het nodig heeft. We zijn er trots op om oplossingen te bieden die de standaard ver te buiten gaan.

thyssenkrupp Elevator is één van 's werelds toonaangevende liftenbedrijven, omdat we continu voorop lopen met de ontwikkeling van nieuwe producten. De recentste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en in onze eigen Research & Development afdelingen verder uitgewerkt en toegepast. Daanaast worden al onze liftsystemen in onze eigen West-Europese fabrieken geproduceerd. Stel ons gerust op de proef!

Onze innovaties in het kort
 • TWIN®
 • is het eerste liftsysteem waarbij twee liftkooien onafhankelijk van elkaar in dezelfde schacht bewegen - met dezelfde vervoerscapaciteit maar met meer dan 25% ruimtebesparing. Dit unieke concept maakt geheel nieuwe verkeersconcepten mogelijk en zet nieuwe standaarden in hoogwaardige prestaties.
 • E.COR 
 • is de intelligente besturing van de nieuwe generatie liften. Dankzij de energieterugvoeding beweegt het u in een meer energie-efficiënte toekomst.
 • Bestemmingsbesturing (Destination Selection Control)
 • Door het intoetsen van gewenste verdieping, registreert de Destination Selection Control de gewenste rijrichting als ook de gewenste verdieping van bestemming en laat de passagier onmiddellijk weten welke personenlift hem / haar snel naar de gewenste bestemming brengt.

In deze sectie

Brochures downloaden

thyssenkrupp Liften staat bekend om zijn kwaliteit, state-of-the-art technologie, modern design en bekroonde visies. Wij werken voortdurend aan de perfectionering van individuele componenten, wat betekent dat we de functionaliteit, het uiterlijk en de efficiëntie van onze roltrappen en liften op trendsettende manieren blijven verbeteren. Immers de technische vereisten voor randapparatuur veranderen minstens zo snel als de vereisten voor de architectuur zelf. En die veranderingen willen we een paar stappen voor blijven. In elk toepassingsgebied vereisen de hoge eisen een partner die spannende, innovatieve oplossingen en overtuigende kwaliteit, design en functionaliteit biedt – en dat over de gehele linie.

Onze nieuwste innovaties
 • e-roltrap
 • e-roltrap is de nieuwe roltrappengeneratie met een ongeëvenaard hoge beschikbaarheid. 's Werelds eerste "Internetroltrap" stelt nieuwe normen en zet de deur open voor tal van innovatieve service-opties.
 • Bussysteem
 • Een nieuw ontwikkeld, TÜV-gecertificeerd bussysteem reduceert de vele kabels die nodig zijn voor veiligheids- en monitoringssensoren tot een enkele buskabel. En met uitgebreide software-opties kunnen systeem-specifieke operatiegegevens eenvoudig en zeer gedetailleerd worden geregistreerd.
 • Kamsegment monitoring
 • Deze gepatenteerde akoestische monitoring registreert en communiceert de status van de kamsegmenten via het bussysteem. Hierdoor behoort visuele monitoring door de exploitant behoort tot het verleden.
 • Veiligheidsborstels
 • Indien wettelijk vereist, kan de e-roltrap in de fabriek worden uitgerust met speciaal ontworpen veiligheidsborstels.

U kunt rekenen op innovatieve ideeën en de allernieuwste hoogstaande functies in onze rolpaden en hellingbanen, omdat we continu streven om aan hoogste eisen van onze klanten te voldoen. Onze productrange van rolpaden biedt u vele keuzemogelijkheden van unieke aandrijfsystemen tot een grote range aan design en reclamemogelijkheden.

Onze nieuwste innovaties

iwalk - Ons innovatieve, modulaire rolpadsysteem iwalk is bijzonder eenvoudig te installeren en aan te passen aan uw individuele wensen. De compacte hellingbaan wordt gekarakteriseerd door zijn flexibele lengte en zijn zeer geringe transportvolume. Bovendien is het vlakke ontwerp uitermate geschikt, wordt het platte ontwerp zeer geschikt voor herinstallaties en kan bijna gemonteerd worden in de bestaande bouwkundige structuren.

Energie-Efficiëntie Controller (EEC) - De energie-efficiëntie Controller (EEC) is onze nieuwste duurzame optie. Onze EEC is ontwikkeld voor een zeer ecologisch en economisch rolpad. De intelligente besturing reageert op de status van de hellingbaan of het rolpad. Het systeem detecteert hoeveel mensen er op het rolpad zijn en past hierop het energieverbruik aan. De energiebesparende modus wordt geactiveerd als de belasting op of onder 50% van de capaciteit van het systeem is.