TIG Akoestiek

Akoestisch specialist in alle takken van sport!

Akoestische kennis en innovatie

U wilt de akoestiek van uw ruimte verbeteren? Dat is waar onze vakbekwame medewerkers in zijn gespecialiseerd. Het meten, berekenen en het laten uitvoeren van geluidsreducerende en absorberende voorzieningen is onze expertise.

Wij delen onze technische en akoestische kennis graag met u. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u op een laagdrempelige manier kunnen meenemen in de wereld van geluidsabsorptie.

Wij zijn enorm trots op de vele innovatieve producten die wij hebben geïntroduceerd door de jaren heen. Hierdoor kunnen we voor elke situatie zeer adequaat bepalen welke oplossing het beste resultaat oplevert. Dat is de kracht van TIG Akoestiek.

Opgericht in 1992, ervaren sinds 1974

TIG Akoestiek is een zusterbedrijf van Teensma Industriële Geluidbeheersing b.v. Laatstgenoemde bedrijf is opgericht in 1992 door dhr. ir. J. Teensma, die sinds 1974 als toonaangevend technisch geluidbeheerser actief is in zijn vakgebied.

Vooral de in 2005 ingevoerde norm op het gebied van nagalmtijd en achtergrondgeluidniveaus in overdekte sportaccomodaties (NOCNSF-US1-BF1), heeft bij de genoemde activiteitensplitsing een rol gespeeld. Vanaf dat moment zijn de activiteiten wat betreft ruimte-akoestiek voor ons landelijk sterk toegenomen waaruit TIG Akoestiek b.v. ontstaan is. Uiteraard komt de kennis en ervaring uit het verleden hierbij goed van pas voor onze klanten.

Adres
Krommendijk 20A
7603 NK Almelo