Total Wall

Scheuren in uw muur? Wij laten ze verdwijnen

ONZE EXPERTS VINDEN DE OORZAAK

Wij geloven dat het herstel van muren en gevels pas goed kan gebeuren wanneer je weet wat de oorzaak is. We ontdekten dat de wijze waarop we herstel realiseerden, afweek van de standaard wijze die werd toegepast.

Kwaliteit staat bij ons voorop.

We realiseren ons dat het kwalitatief hoger tillen van gevelherstel lukt wanneer je samenwerkt met andere herstelbedrijven die ook een status van verdienste hebben bereikt.

In samenwerking met deze bedrijven hebben wij de medewerkers geleerd om te werken volgens ons concept. Hierdoor hebben we een landelijk netwerk gerealiseerd welke het concept op de juiste manier uitdraagt en realiseert.

Samen met onze opgeleide bedrijven streven we constant naar de beste kwaliteit. Dit realiseren we door o.a. in diverse laboratoria onderzoek te doen naar verbeteringen in het gezond maken en versterken van metselwerk.

Wij certificeren onze gevel specialisten in samenwerking met belangrijke partijen zoals KOMO, KEURHUIS en IKOBBKB omdat wij kwaliteit als een plicht zien en daarmee eerlijk en betrouwbaar zijn in de vaak ondoorzichtige markt.

Total Wall Specialiseert zich in constructieve veiligheid en het optimaliseren van energetische prestaties zoals: Scheurherstel, muurherstel, lateiherstel, funderingsherstel en spouwmuurverankering.

Adres
Tingietersstraat 20
8601 WJ Sneek
Contact
Jacob Mink