UCI Union Ceramics International B.V.

Let's make something beautiful!

Al meer dan 25 jaar is UCI Union Ceramics International specialist in de productie en logistiek van mozaïek producten. De collecties welke wij aanbieden worden volgens onze specificaties op verantwoorde wijze geproduceerd.

TMF® (The Mosaic Factory) is een merk van UCI. Wij hebben ons hoofdkantoor, showroom en Europees magazijn in Nistelrode. Daarnaast participeren wij in de Architecten Showroom Amsterdam en hebben we een Kwaliteits – en Sourcing kantoor in Singapore.

Mozaïekdesign door The Mosaic Factory

“Let’s make something beautiful” Is wat u het eerst ziet wanneer u onze website bezoekt. Samen met u willen wij projecten mooier en onderscheidend maken met betaalbare en kwalitatief hoogwaardige mozaïek. Heeft u ideeën over patronen, een bepaald design, mix of logo? Op zoek naar een invulling voor de wand of juist een vloer? Samen maken we hier een geslaagd project van.

Het assortiment van The Mosaic Factory bestaat uit de volgende collecties:

TMF Valencia Collectie

Glasmozaïek gemaakt van tenminste 87% gerecycled vensterglas. Een duurzame keuze in trendy kleuren!

Toe te passen op de wand, maar de matte variant is ook zeker geschikt voor de vloer.

Op aanvraag zijn maatwerk patronen en mixen leverbaar.

TMF Amsterdam Collectie

Quartz glasmozaïek in ruim 70 kleuren, slechts 1,5mm voeglijnen en scherpe rand en hoekdetails, verdeeld of 3 series:

  • Basic (uni kleuren en standaard mixen*)
  • Gold (uni's met een goudader)
  • Pearl (parelmoer uni's en mixen)

wij kunnen op aanvraag iedere mix, patroon, design of logo voor u maken

TMF Montreal Collectie

De combinatie van diepte en helderheid van deze mozaïek collectie maakt dat deze serie ideaal geschikt is voor het creëren van gedurfde kleurrijke interieurs en exterieurs. Ook voor deze serie geldt: uni's en standaard mixen uit voorraad leverbaar, maar daarnaast kunt u ook iets door ons laten samenstellen.

TMF London Collectie

Ongeglazuurde keramische mozaïek tegel welke op de vloer (R11 antislip/ Klasse C) en wand, zowel binnen als buiten toegepast kan worden. Deze duurzame mozaïek heeft een vlak mat oppervlak met en is door en door gekleurd.

De meeste projecten op onze website zijn gemaakt van de TMF London mozaïek.

TMF Barcelona Collectie

Gegelazuurd mozaïek in verschillende kleuren en maten, zowel in mat als glanzend. In deze serie treft u ook o.a. 25x25mm mozaïek met een hamerslag coating (goud en rosé goud).

TMF Paris Collectie

Mozaïek in eigentijdse vormen. Alle items in deze serie zijn geglazuurd en daardoor uitstekend geschikt voor wandbekleding, binnen of buiten. De mozaïeken in de matte variant, kunnen in huis ook als badkamervloer gebruikt worden (licht betreedbare vloer).

TMF Venice Collectie

Een collectie waar kleur in zit! Knop mozaïek in mooie volle kleuren. Naast heldere blauw tinten, ook in zachte pasteltinten.

In combinatie met de juiste voeg, kunt u hiermee de meest fraaie interieurs en exterieurs ontwerpen.