Van den Beemd Stalen Liftschachten B.V.

Van den Beemd, de specialist op het gebied van stalen liftschachten

Van den Beemd Stalen Liftschachten B.V. is een internationaal begrip als het gaat om het vervaardigen van stalen liftschachten en demontages van liftinstallaties. Wij zijn de specialist, deskundige partner en professionele uitvoerder voor opdrachtgevers zoals: architecten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven, bedrijven (in eigen beheer), VVE’s / beheerders, particulieren en gemeenten.

We produceren maatwerk liftschachten in alle voorkomende vormen en maten, naar wens afgewerkt met het gevraagde of passende materiaal (bijvoorbeeld glas, isopanelen, steenstrips).

Creativiteit & innovatie

Van den Beemd bouwt ambitieus aan creatieve en innovatieve oplossingen waar zij enthousiast van wordt. Iedere liftschacht is een uniek project en bestaat uit maatwerk. Om de ontwikkeling, realisatie en plaatsing van een liftschacht mogelijk te maken, wordt rekening gehouden met vele aspecten en procedures. Denk bijvoorbeeld aan: wensen en eisen van de klant, wetgeving, technische mogelijkheden en integratie met de bestaande (monumentale) bouw. De verschillende en soms bijzondere situaties vragen om een flexibel denkvermogen. Het streven van Van den Beemd is hierbij dan ook, dat het onmogelijke mogelijk wordt, ook daar waar de situatie complex is.

Het gehele proces in eigen beheer

Van den Beemd is een grote organisatie waarbij zij alle fasen van het proces in eigen beheer heeft, van engineering en vormgeving tot uitvoering en montage van de liftschacht. Dit betekent voor de klant dat Van den Beemd een realistisch persoonlijk advies kan geven, maatwerk kan leveren, de levertijd kan verkorten en binnen budget kan blijven. Ook kan zij de kwaliteit van processen en producten bewaken, en met haar creativiteit en innovatie de beloofde oplossingen waarmaken. Om het gehele proces naar wens te laten verlopen, houdt Van den Beemd zorgvuldig contact met alle betrokken partijen. Van den Beemd is actief in de: horeca, industrie, infrastructuur, kantoren, speciale projecten, winkels, evenementen, wonen en zorg. Met haar vele jaren ervaring en opdrachten, heeft zij een indrukwekkend portfolio opgebouwd waar zij trots op is. Als geen ander begrijpt Van den Beemd haar klant en weet wat zij nodig heeft om haar wensen en behoeften te kunnen vervullen. Contact is hierbij het sleutelwoord.