BouWatch

De standaard in tijdelijke beveiliging

BouWatch is sinds 2009 uitgegroeid van een dienstverlener op het gebied van bouwplaatsbeveiliging tot een totaaloplosser voor tijdelijke beveiliging, toegangscontrole en veiligheid. Ons toegewijde team van 240 medewerkers heeft kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel en is werkzaam in Nederland, Duitsland en Belgiƫ.

BouWatch is een begrip als het gaat om bouwplaatsbeveiliging, maar is ook de marktleider op het gebied van tijdelijke beveiliging van andere buitenlocaties zoals windparken, zonneparken, wagenparken en leegstaand vastgoed. Afgelopen jaren hebben we een enorme groei doorgemaakt en meer dan 10.000 locaties beveiligd.

De slimme software van de BouWatch camera detecteert of er voertuigen/mensen op de beveiligde locatie aanwezig zijn en stuurt dan een videoclip naar de BouWatch meldkamer. Deze beelden worden 24/7 door onze getrainde centralisten gemonitord en beoordeeld en indien nodig wordt de beveiligingsdienst of de politie op de hoogte gebracht.

Door ons uitgebreid portfolio cameraoplossingen kunnen we voor ieder beveiligingsvraagstuk de juiste camera(mast) inzetten. Onze accountmanagers staan u graag op locatie te woord om de situatie ter plekke te bekijken en u van het juiste advies te kunnen voorzien.

Naast tijdelijke beveiliging, kunnen wij u ook van dienst zijn met toegangscontrole, arbeidskrachtenregistratie en veiligheid.

Adres
Koperslagerstraat 3
9403 VM Assen
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights