ZeeBoer b.v.

Sinds 1984 heeft ZeeBoer zich gespecialiseerd in het verspreiden van productinformatie voor bouwfabrikanten.

Het beschikbaar stellen en delen van informatie wordt steeds belangrijker voor fabrikanten en leveranciers in de bouw. Centraal opslaan en beheren van data daarmee ook. Hoe zit dat binnen uw organisatie?

Wij ontwikkelen tools waarmee onze klanten hun kennis en kunde verspreiden. De fabrikant speelt volgens ons namelijk een belangrijke rol binnen het bouwproces. Hij heeft vakkennis, weet oplossingen aan te dragen en blijft ook na de oplevering van een bouwproject betrokken bij de eindgebruiker.

ZeeBoer b.v. is het brein achter Utopis® Platform, het productinformatiemanagementsysteem (PIM) voor de bouwtoeleverende industrie. Wij combineren onze ervaring en specialistische kennis van de burger- en utiliteitsbouw (B&U) en de grond-, weg en waterbouw (GWW) met het ontwikkelen van de juiste bouwtechnische oplossingen.

Vrijwel alle sectoren binnen de bouwkolom behoren tot onze relaties. Vaak zijn in één branche meerdere A-leveranciers klant bij ZeeBoer. Sommige al meer dan 25 jaar.

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

In 2017 nam Peter Veldhuizen het bedrijf over van oprichter Reindert de Boer.