Zuidkoop B.V.

Creativiteit zit in ons groene hart......

Zuidkoop is een creatief bedrijf met een groen hart. We zijn vormgevers en gebruiken de natuur en natuurlijke producten als basis voor onze creaties.

Zuidkoop Interieurbeplanting levert en onderhoudt beplanting. Hierbij verkennen we continu de artistieke grenzen. Van 1 tot 500 planten, zwevende beplanting aan het plafond of een complete verticale plantenwand, niets is ons te gek. Keer op keer leveren we een verrassend resultaat, passend bij elk interieur.

InterieurbeplantingNatural WallMoswandenOnderhoud interieurbeplantingBloemen- en plantenarrangementenKerstdecoratiesVan ontwerp tot resultaat

Beplanting in plantenbakken, een Natural Wall of een volledige binnentuin? Onze creatieve adviseurs denken met u mee en geven u deskundig advies. We maken vooraf ontwerpen en houden rekening met het interieur en het beoogde doel van de interieurbeplanting. Doordat we alle kennis in eigen huis hebben, ontwerpers, bouwkundigen en beplantingsspecialisten, zijn ontwerp en uitvoering één en kunnen wij u volledig ontzorgen.

Interieurbeplanting & gezondheid

Interieurbeplanting maakt ruimtes sfeervoller en natuurlijker. Maar interieurbeplanting is niet alleen mooi, het draagt bovendien bij aan een goed en gezond binnenklimaat. Onderzoek van TNO heeft aangetoond dat werken in een omgeving met voldoende planten het ziekteverzuim terugdringt. Want planten zuiveren de lucht, laten schadelijke stoffen als CO2 afnemen en zorgen voor een optimale luchtvochtigheid. Eén grote plant per 12 m² kantoorruimte zorgt er voor dat gezondheids- en vermoeidheidsklachten afnemen. Interieurbeplanting heeft tevens een enorm gunstig effect op de akoestiek in de ruimte.

Referenties

Benieuwd wie u voorgingen? Foto’s van diverse gerealiseerde interieurbeplantingsprojecten vindt u hier.

BrochureDownload onze brochure voor meer informatie.


Adres
Zijtwende 52
2678 LJ De Lier