Architectuur de inspireert. Schuifdeurelementen op een gebogen gevel.

https://youtu.be/KdSDcE0WBBY

Overtreffende trap architectuur en poorten! Ook hier mochten we deel uitmaken van een project van de fantastische architecten Massimiliano en Doriana Fuksas.

Voor dit adembenemende gebouw plaatsten we twee unieke schuifpoortsystemen met gebogen glas op een gebogen gevel. 4,2m hoog x 3m + 3m breed. Ook het tweede poortsysteem werd voorzien van een doorloopdeur. De gehele aandrijftechniek zit verborgen in de vloer! In het lateigebied hebben we slechts 50 mm van de railgeleiding gebouwd om zich aan te passen aan de gevel. De hele poort is gemaakt van roestvrij staal. We claimen deuren van de hoogste kwaliteit op een constant niveau te produceren en daarmee klanten over de hele wereld voor ons te winnen.

We vertrouwen op meer dan 30 jaar knowhow en ervaring in de constructie van industriƫle deuren. Een hoge mate van flexibiliteit en het vermogen om te reageren op ongebruikelijke speciale vereisten hebben van Alpgate een betrouwbare en betrouwbare partner gemaakt. Onze grootste kracht is ongetwijfeld dat er voor ons praktisch geen vaste normen zijn. Elke poort die onze productiefaciliteit in het prachtige Zuid-Tirol verlaat, wordt op maat gemaakt en is daarom uniek.Onze opties openen bijna onbeperkte benaderingen van oplossingen voor de wensen van onze klanten. Deze speciale verzoeken zijn onze uitdaging.

www.alpgate.com

#alpgate #fassade #MassimilianoFuksas #DorianaFuksas #architecture #architect #design #innovation #modernworld #architecturaldetails #customdesign #freedom #archdaily #architecturaldesign #architectural #sondertore #sunglass #curvedglass


Gepubliceerd op11 juni 2021 om 0:00