AWL-Techniek, Harderwijk

EeStairs + Van de Poel Architecten + Caroline Molenaar

Toen Van de Poel Architecten het nieuwe energie neutrale hoofdkantoor en de productiefaciliteit van AWL, een toonaangevende internationale fabrikant van hightech machines en componenten, ontwierp, was het meest opvallende interne element een atrium van vier verdiepingen. En daarvoor waren drie lange trappen van twee trappen nodig.

De machines die AWL maakt, ondersteunen precisieproductie en -bouw - wat betekende dat het interieur van het hoofdkantoor een even sterk gevoel van nauwkeurigheid moest uitstralen. Caroline Molenaar, die jaren geleden een van de eerste klanten van EeStairs was, ontwierp voor AWL een interieur dat helder en minimalistisch is.

Het EeStairs design support team en onze eigen installateurs werkten nauw samen met de architecten en Caroline Molenaar om trapdesigndetails te ontwikkelen die al even scherp waren. En zoals u kunt zien aan de lineaire en perspectivische nauwkeurigheid van de glazen balustrades, leuningen, treden en trapbomen, is het resultaat grafisch nauwkeurig.Gepubliceerd op30 mei 2022 om 0:00