een Vaste spiegelwand

Een prachtige toevoeging en waardevol hulpmiddel voor sport en dans!

Zoekt u een vaste spiegelwand? Voor elke wand vindt u hem bij FOSK. Wij beschikken over een ruim aanbod en plaatsen door heel Nederland spiegelwanden voor sportscholen en fitness, ballet- en danszalen en in maneges en woonhuizen.

Heeft u de ruimte, dan is een vaste, volledige spiegelwand een schitterende én functionele toevoeging aan een vertrek. We kunnen elke lengte opbouwen uit onze standaard spiegeldelen van 1,50 bij 2,00 meter. Deze spiegeldelen zijn 6mm dik en poly geslepen. Ze worden bevestigde door middel van een aluminium profiel.

Snel leverbaar

Onze standaard spiegeldelen hebben we altijd op voorraad en daarom kunnen we ze snel leveren. Indien gewenst monteren we ze natuurlijk ook voor u. Wilt u graag een spiegelwand met andere afmetingen? Wij zorgen ervoor. Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen we elke spiegel geheel aanpassen aan uw wensen.

Extra veilig

Voor veilig gebruik zijn onze standaard spiegeldelen aan de achterkant voorzien van een gecertificeerd veiligheidsfolie. Deze folie beschermt de spiegel en voorkomt dat er bij een breuk scherven van de spiegel spatten, doordat ze vastgeplakt blijven aan de folie.

Meer informatie over onze spiegelwanden, vindt u op onze website.

Gepubliceerd op10 november 2020 om 11:55