Lijnafwatering station luxemburg

Afvoergoten MEADRAIN SVF toegepast in stationshal

Station Luxemburg is een drukbezochte plek. Dagelijks lopen 80.000 passagiers door de lange stationshallen. De afwatering moet daarom aan de hoogste eisen voldoen. De MEADRAIN SVF afvoergoten zijn bestand tegen extreme belasting en zijn daarmee de ideale afwateringsoplossing voor het station.

Lage inbouwhoogte

In deze stationshallen is gekozen voor de MEADRAIN SVF vlakke goten, vanwege de beperkte inbouwhoogte. Dit systeem heeft een vlakke bodem en een totale inbouwhoogte van slechts 80 mm. De goten zijn vervaardigd uit zeer sterk en corrosiebestendig polymeerbeton.

Kunststof gootafdekking

Bouwimpex biedt een ruime keuze uit gootafdekkingen van kunststof, gegalvaniseerd staal, roestvrij staal of gietijzer. In Station Luxemburg koos men voor kunststof gootafdekking, dat niet corrodeert en bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Een uitstekende keuze voor een drukbezocht station!

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag uw vragen en ondersteunen u met technische knowhow. U kunt ons ook volgen op LinkedIn.

Gepubliceerd op18 november 2020 om 0:00