In dit multifunctionele gebouw hebben we meerdere liften geplaatst
Halfhoge toegang
De Rol In Cubic plateaulift

MULTIFUNCTIONEEL GEBOUW – WAGENINGEN

In een nieuw, multifunctioneel gebouw in Wageningen hebben wij dit mooie project mogen opleveren met meerdere liften. Zo hebben wij hier twee keer een A-5000 personenlift, een goederenlift Primeur en een Rol-in Cubic geplaatst. Dit maakt het gebouw volledig toegankelijk naar alle verdiepingen toe.

MEERDERE LIFTEN

Door de toepassing van meerdere liften in het gebouw, zijn alle verdiepingen toegankelijk voor de bezoekers. De combinatie van de A-5000 en de Rol In Cubic maakt het voor zowel personen als rolstoelgebruikers mogelijk zich door het gebouw te bewegen.

HALFHOGE TOEGANG

Er is in dit project een halfhoge toegang toegepast waardoor er geen liftdeur en liftschacht in het zicht staan. Dit zorgt ervoor dat de etage een open en transparant karakter houdt. De liftdeur heeft een hoogte van 1100 mm en is toepasbaar tot een opvoerhoogte van dertien meter. Daarmee is Aesy Liften uniek!

ROL IN CUBIC

De Rol In Cubic Plateaulift maakt het gebouw voor mindervaliden of mensen met een kinderwagen toegankelijk: de gebruikers hoeven geen lange hellingbaan te gebruiken om een kleine hoogte te overbruggen, maar kunnen eenvoudig door de lift naar boven toe. Door de verschillende mogelijkheden in kleur- en materiaalgebruik kan de lift op de inrichting van het gebouw worden ontworpen.

Gepubliceerd op24 maart 2023 om 0:00