OME TOON

Een sign met de look and feel van echte neon. De lekkerste burgerbar van Oss vroeg ons of we hen wilde helpen met het zichtbaar maken van hun nieuwe merk. Daarvoor hebben we een neon-LED sign voor aan de wand gemaakt en de bedrijfswagen beletterd.

NEONLOOK

Een sign met de look and feel van echte neon, maar dan van kunststof en LED? Ook dat is mogelijk! Een neonlook sign heeft als grootste voordeel dat het stukken minder kwetsbaar is dan een authentiek neonsign dat van glas gemaakt wordt. Zeker wanneer het op plaatsen hangt waar men per ongeluk tegenaan zou kunnen stoten wil je natuurlijk gegarandeerd zijn van een lange levensduur. Voor Ome Toon in Oss maakten we een dergelijk sign. Het valt zó erg op dat heel Oss weet hoe het beeldmerk van Ome Toon eruitziet en ze eigenlijk niets anders meer nodig hebben dan dat. Kijk, dat is nog eens merkherkenning!

MERKHERKENNING

Voor het hamburgerrestaurant ‘Ome Toon’ in Oss maakten we een dergelijk sign. Het valt zó erg op dat heel Oss en omstreken weet hoe het beeldmerk van Ome Toon eruitziet en ze eigenlijk niets anders meer nodig hebben dan dat.

Kijk, dat is nog eens merkherkenning waar je u tegen zegt!


Gepubliceerd op21 maart 2022 om 0:00