PIVOT PARK

RICHTING GEVEN AAN DE TOEKOMST

PIVOT PARK

Hoe fijn is het als je snel op de juiste bestemming bent. Zichtbare bewegwijzering kan daarbij goed helpen. Onze reclame en signing draagt bij aan het zichtbaar maken van een bedrijf. Maar ook de bewegwijzering op locatie is belangrijk, zowel overdag als ’s avonds. Vorig jaar gingen we in zee met Pivot Park, dat op zoek was naar verlichte en onverlichte signing over de gehele campus.

SPIL IN MEDICIJN ONTWIKKELING

Pivot Park is het nieuwste hoofdstuk in een bijna een eeuw durende traditie van medicijn ontwikkeling in Oss. Gelegen op het terrein waar Organon, bekend van het ontwikkelen van de anticonceptiepil, in 1923 begon. Na het vertrek van Organon uit Oss werd besloten de bestaande faciliteiten om te bouwen tot een grote Life Sciences Campus met focus op farmaceutische innovatie: Pivot Park.

Pivot Park begon kleinschalig, maar is inmiddels uitgegroeid tot een Campus waar meer dan zestig bedrijven zich bezighouden met de ontwikkeling van geneesmiddelen. Het terrein biedt ruimte voor start-ups alsook scale-ups.

.

Daarnaast zorgt de overkoepelende focus op medicijn innovatie voor onderlinge samenwerkingen en uitgebreide toegang tot goede onderzoeksfaciliteiten en expertise. Dit maakt Pivot Park dé hotspot voor farmaceutische innovatie: het biedt bedrijven de mogelijkheden om uit te blinken en te versnellen op het gebied van medicijn ontwikkeling.

RICHTING DE TOEKOMST

De naam ‘Pivot’ is er dan ook niet voor niets. Het betekent draaipunt of spil. En dat is precies waar Pivot Park voor staat: het is de spil die alle aanwezigen op de Campus in beweging brengt en houdt, op zoek naar innovatie en kwalitatieve successen voor een gezondere maatschappij en toekomst.

Bij 3TAC hebben we de toekomst, kwaliteit en innovatie ook hoog in het vaandel. Pivot Park is een begrip in Oss, waar eveneens onze thuisbasis ligt. We vinden het een eer om als partner te zijn gevraagd de signing voor de volledige Campus te ontwikkelen. Door middel van op maat gemaakte innovatieve bewegwijzering zorgen wij ervoor dat de ondernemingen op Pivot Park zichtbaar en vindbaar zijn op een duurzame manier: klaar voor de toekomst.

DUURZAME STAND-ALONE ZUILEN: EEN NIEUWE INNOVATIE

We zijn aan de slag gegaan met groene oplossingen als uitgangspunt. Erg trots zijn we op de stand-alone informatie zuilen die werken op zonne-energie. Deze door ons ontwikkelde zuilen passen in de huisstijl van Pivot Park en bevatten een verlichte kubus aan de bovenkant. Behalve esthetisch om te zien, biedt dit tegelijkertijd een slimme oplossing voor de zonnepanelen die hierin verwerkt zijn. De zonnepanelen zorgen overdag voor een opgeladen accu, zodat de kubus in het donker verlicht is en zichtbaar richting kan blijven geven op Pivot Park. Hierdoor is deze signing volledig energie neutraal. We hebben de zuilen daarnaast voorzien van een creatieve belettering die te allen tijde makkelijk kan worden aangepast bij bijvoorbeeld een wisseling in bedrijven. Zo blijven onze zuilen altijd actueel.Gepubliceerd op21 maart 2022 om 0:00