RSA verhuisd naar een nieuw kantoor

De firma RSA is verhuisd naar een nieuw kantoor. RSA heeft als doel om marktleider te worden op het gebied van computer- en elektrische installaties in zijn regio, met name zuidwestelijk Skåne.

Het nieuwe kantoor zal een hoge standaard handhaven en voorop lopen op het gebied van technologie. Na een bezoek aan de locatie kreeg SG Lighting de opdracht om een verlichtingsoplossing te ontwikkelen.

Verlichtingsoplossing

In samenwerking met het Custom Design-team van SG ontwikkelde de Zweedse afdeling van SG een oplossing op maat met ingebouwde Lineal-armaturen in de gemeenschappelijke ruimtes. In de vergaderzalen koos men eveneens voor ingebouwde Lineal-armaturen in combinatie met Junistar Soft. Boven de bureaus hangen afzonderlijke Lineal-armaturen, die worden aangevuld met Junistar Soft met TW LEDDim-bediening.

Het hele systeem is geïnstalleerd met een driverkit met 3-polige achterdimmer en wordt geregeld via SG Smart. SG Smart is een intelligent systeem voor het regelen van de verlichting. SG Smart kan via de SG Smart-app worden geconfigureerd en bediend. De verlichting boven de bureaus zit in de app geprogrammeerd en volgt een Tunable White-cyclus, die de kleuren van de zon doorheen de dag simuleert (2700K – 6500K) en zo de optimale omstandigheden creëert voor lichaam en geest.

In de buitenruimtes werd Wax geïnstalleerd.

Gepubliceerd op5 juli 2021 om 0:00