Voor de nieuwbouw van de werkplaats van Bülach in Zwitserland levert Alpgate 10 poorten.

14000 mm x 4500 mm schuifdeuren met isolerend veiligheidsglas

Samen met onze partner Hörmann Zwitserland hebben we een heel mooi project gerealiseerd. Voor de bouwafdeling van het kanton Zürich mochten wij 10 poorten vervaardigen voor de nieuwbouw van de werkplaats in Bülach.

Voor de parkeergarage van de werkplaats Bülach werden vijf twaalfvleugelige vouwpoorten van 14000 mm x 4500 mm met veiligheidsisolatieglas geplaatst. Verder werden voor de parkeerhal twee bovenliggende 6-vleugelige schuifpoorten type ALPGATE ST-SP-50 met loopdeur geleverd. De torsiestijve stalen frameconstructie van gegalvaniseerde stalen profielbuizen heeft een lange levensduur dankzij de robuuste constructie en de afzonderlijke poortvleugels zijn permanent met elkaar verbonden met staalplaten. De deuren van 5700 mm x 4500-4620 mm (BxH) met het openingsschema: 0+ 6 of 6 + 0 werden voor de dagopening geplaatst.

De schuifpoorten worden bediend en aangedreven door een GfA-besturing TS 970 en een GfA elektrische aandrijving met frequentieomvormer voor een soepele start en een soepele stop. Voor het dienstgebouw werden nog drie 4-vleugelige vouwpoorten met loopdeur en openingsschema 2 + 2 in de afmetingen 4900 mm x 5400 mm geleverd. Om nog meer weerstand te krijgen in het agressieve klimaat van de washal, is een van de deuren in een washal-uitvoering geleverd, wat inhoudt dat onderdelen zoals bouten (scharnierbouten, steunbouten, geleidebouten), kogellagers, scharnier bevestigingsschroeven en de bowdenkabel voor de noodontgrendeling van de elektrische aandrijving van roestvrij staal V2A. Hartelijk dank voor de betrouwbare en professionele samenwerking met onze langdurige partner Hörmann Zwitserland!


Gepubliceerd op5 juli 2021 om 0:00