Voor het RAM-project Amsterdam Vattenfall stadsverwarming hebben we weer een topdeur opgel

5900 x 8155 mm met 12mm gelaagd veiligheidsglas! Ondanks de statige lengte en het zware gewicht hebben we ons slanke profiel (verdubbeld) goed kunnen gebruiken.

Benadrukt moet ook worden dat de sterke centrale aandrijving zich aan de binnenzijde bevindt en de poort naar buiten opengaat. De poort wordt gebruikt voor het jaarlijkse onderhoud van een machine. Wij willen onze partner Teckentrup NL bedanken voor de professionele en coöperatieve samenwerking!

www.alpgate.com #alpgate #Teckentrup #RAM #VSG #Gates #Sondertore #Falttore


Achtergrond: Vattenfall werkt aan een fossielvrije stadsverwarmingsvoorziening in Amsterdam. Samen met AEB Amsterdam is een project gestart om de stadswarmtenetten in Amsterdam te optimaliseren en onderling te verbinden. Dit moet de energietransitie naar warmteopwekking zonder aardgas met behulp van stadsverwarming versnellen. Het stadsverwarmingsproject maakt onderdeel uit van een voorlopige gezamenlijke investeringsagenda tot 2022 voor stadsverwarming in Amsterdam ter waarde van 400 miljoen euro. Meer over het project op: https://bit.ly/37kPtZ6


Gepubliceerd op18 juni 2021 om 0:00