Industrial Texture - Het toepassen van de Industrial Texture helpt om een ruimte snel en gemakkelijk te restylen naar een industriële sfeer, zonder gebruik van beton, metaal of staal.
Oxidiced Texture - Door deze texture zullen meubels, gevels of binnenwanden eruitzien alsof het verroest is. Het geeft een opvallend en warm gevoel aan een ruimte.
Deel deze spotlight

3M introduceert de nieuwe collectie van DI-NOC™ met 225 nieuwe kleuren en patronen.

Tekst
BeeldBlomsma Print & Sign

3M introduceert de nieuwe collectie van DI-NOC™ met 225 nieuwe kleuren en patronen. De bestaande collectie van DI-NOC™ wordt met deze 'matte' serie interieurfolies uitgebreid tot in totaal meer dan 1000 verschillende kleuren en patronen. Download hier het DI-NOC Sample Book voor een overzicht van alle kleuren en patronen.

Wat is DI-NOC?

Blomsma Print & Sign levert verschillende folies, waaronder de 3M DI-NOC-folies. Door de speciale lijm hecht de DI-NOC-folie zich zowel aan gladde en ruwe ondergronden. Restylen van meubels, binnenwanden en gevels wordt veel makkelijker en kost minder tijd. Zeer aantrekkelijk voor het restylen en renoveren van kantoren, hotels, winkels, restaurants en andere werkruimtes. 

Tevens heeft de DI-NOC™-collectie een innovatieve ultra-matte topcoating. Deze matte afwerking geeft een natuurlijke uitstraling, waardoor het patroon bijna niet van het echte materiaal te onderscheiden is. 

Bent u benieuwd naar de nieuwe collectie van DI-NOC-folies? Hieronder ziet u een aantal voorbeelden en leest u meer over de interieurtoepassingen. 

Benieuwd naar de nieuwe DI-NOC™-collectie? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het gebruik van de nieuwe folie voor de renovatie of decoratie van uw kantoor, organisatie of instelling. Neem dan gerust contact met mij op. 

Een overzicht van alle kleuren en patronen vindt u in het DI-NOC Samplebook.

Ron Teeuw

Senior Projectmanager Blomsma Print & Sign

T 079 330 10 71

M 06 20 391 031

ron.teeuw@blomsma.nl

Gepubliceerd op5 februari 2019 om 16:44