Deel deze spotlight

alterlight

TekstAlterlight
Beeldessenze di luce

Sinds 2020 is AlterLight trots Nederlands distributeur van het Italiaanse Essenze di Luce. We bedienen als distributeur particuliere en zakelijke klanten met de mooiste en meest unieke buitenverlichting van dit moment

De combinatie van Italiaans marmer met praktische buitenverlichting maakt onze producten stuk voor stuk uniek. Naar invulling van de eigen behoefte tot het gebruik van een dergelijke soort buitenverlichting is de samenwerking met de Italiaanse fabrikant ontstaan, hierbij zag AlterLight voor het eerst het daglicht. AlterLight weet uit eigen ervaring dus als geen ander hoe met de unieke kenmerken kunnen bijdragen aan de ultieme verlichtingsbeleving voor de buitenruimte. Of het nu gaat om een balkon, stadstuin, landelijke tuin of commerciƫle buitenruimtes en openbare ruimtes, AlterLight voorziet in uw behoeften tot het creƫren van deze unieke beleving.

En dit is nog niet alles....

Alle stenen die gebruikt worden voor de vervaardiging van de producten zijn uniek. Er is dus geen enkele identieke steen te vinden, als dat geen geruststellend gevoel geeft?! Daarnaast is er keuze uit verschillende soorten en kleuren gesteente. Zo is er toch de mogelijkheid een persoonlijke 'touch' aan de gewenste uitstraling te geven.

Gepubliceerd op21 november 2022 om 0:00
Adres
Vrouw Rijssensloot 32
2614MA Delft