Deel deze spotlight

Boon Edam Circlelock Combi genomineerd voor prestigieuze Intersec Award

Tekst
BeeldBoon Edam Nederland B.V.

Edam, Nederland, 29 augustus 2019 – Eerder deze maand ontving Boon Edam Middle East in Dubai het nieuws dat ze zijn genomineerd als finalist voor de Intersec Awards 2019 voor de categorie ‘Toegangscontroleproduct van het jaar’ met de Circlelock Combi high security beveiligingssluis.

Elk jaar worden de Intersec Security, Safety & Fire Protection Middle East Awards uitgereikt tijdens een galadiner. Dit jaar vindt de prijsuitreiking plaats op 11 september in het Habtoor Palace, Habtoor City in Dubai.

Een halve Sluis met Beveiligingsvoorzieningen

De Circlelock Combi is een ruimtebesparende halve beveiligingssluis voor organisaties die wél een hoge beveiligingsgraad nodig hebben, maar geen tijd of ruimte voor een verbouwing hebben. Door de Combi tegen een bestaande loopdeur te bevestigen, zorgen deze organisaties voor meer beveiliging aan de beveiligde of onbeveiligde kant van hun gebouw. Daarbij blijven evt. brand-, rookwerende of luchtdichte eigenschappen van de bestaande deuren behouden. Omdat de Circlelock Combi over een bestaande deur wordt aangebracht, is het een praktische high security oplossing.

Vieren van Impact van Innovatieve Beveiliging in het Midden-Oosten

De Circlelock Combi heeft de verschillende shortlistrondes al doorlopen die hoge standaarden van transparantie en integriteit vereisen. Het beoordelingsproces zorgt voor eerlijke en professionele resultaten en de prijs staat in de branche bekend als een uitstekende prestatie.

Ahmed Pauwels, CEO van Messe Frankfurt Middle East, zegt hierover: "De Intersec Awards zijn bedoeld om het prachtige werk te erkennen en te vieren dat professionals op het gebied van beveiliging en brandbeveiliging bijdragen aan het veilig houden van onze samenlevingen, van fabrikanten, autoriteiten, consultants en aannemers, naar de eindgebruikers en klanten.”

“Er zijn de afgelopen jaren uitzonderlijke voorbeelden van industriële innovatie geweest, niet alleen op het gebied van functionaliteit, maar ook op andere belangrijke gebieden zoals duurzaamheid, herbruikbaarheid en esthetiek. De Intersec Awards brengen het allerbeste van deze voorbeelden van best practices in de industrie, gevierd onder branchegenoten en het publiek.”

Omdat 2019 het jubileumjaar van de Circlelock beveiligingssluis is, kijkt Boon Edam er erg naar uit om de resultaten van deze nominatie te horen in de dagen die volgen.

Gepubliceerd op10 september 2019 om 10:21
Adres
Ambachtstraat 4
1135 GG Edam