Bostik is aanwezig op Gevel 2022 (Utrecht, 31 mei t.e.m. 2 juni 2022)

Tekst
BeeldBostik

‘Gevel 2022’ is dé vakbeurs voor ontwerp & engineering van de gebouwschil. Met een bezoek aan GEVEL 2022 is je gevelkennis weer even helemaal bijgespijkerd en krijg je een flinke dosis ideeën en inzichten mee. De beurs vindt plaats van dinsdag 31 mei tot donderdag 2 juni 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook Bostik zal hier uiteraard weer van de partij zijn.

Bostik is als wereldwijd toonaangevende lijmspecialist in de bouwmarkt vereerd haar klanten en relaties weer te ontmoeten. Vandaag kan en mag dit weer! Al ruim 30 jaar is Bostik een actieve en innovatieve speler op het gebied van gevelplaatverlijming gevelbekleding. Het bedrijf levert oplossingen voor gevelplaatverlijming en steenstripverlijming en heeft hierin een leidende rol op het vlak van kennis, ervaring en kwaliteit.

Bostik biedt voor de professional in de paneelverlijmingsindustrie een klein maar veelomvattend assortiment voor het verlijmen van HPL- en isolatieplaten. De producten voldoen aan alle behoeften en eisen op het gebied van innovatie, technologie, certificering, kostenefficiëntie, technische ondersteuning en zelfs garantiesystemen. Voor steenstrips ontwikkelde Bostik het pakket ‘Stone Solutions’: producten die op vrijwel iedere ondergrond en constructie een duurzame verwerking van steenstrips garanderen.

Het Bostik Benelux team staat voor u klaar bij het realiseren van uw projecten. Wij ontvangen u graag op stand 04.C016, hal 4!

Afspraak in Utrecht!

Contactinformatie

Dirk van Gestel

Manager Marketing & Product Management

Mobile: + 31 (0) 6 11 461 561

E-mail: dirk.van-gestel@bostik.com

Gepubliceerd op10 mei 2022 om 9:00