Deel deze spotlight

Brandveilige gevels: feit of fictie?

Tekst
BeeldKingspan Insulation Nederland

Er wordt op dit moment veel gesproken over de brandveiligheid van gevels. Hoe staat het met de brandveiligheid van gevels in Nederland? Hoe zit het met de Nederlandse regelgeving rondom brandveiligheid? Kan de regelgeving van veilig naar veiliger? Voldoen de huidige tests nog? Dit alles komt op 20 september 2018 aan bod tijdens het Fire Seminar ‘Brandveilige gevels: feit of fictie?’.

De alweer 7de editie van het Fire Seminar congres zal dit jaar worden gehouden bij Troned op de Twente Safety Campus in Enschede. Verschillende interactieve sessies en lezingen van diverse brandexperts uit binnen- én buitenland worden gecombineerd met demonstraties van realistische brandsituaties.

Sprekers uit binnen- en buitenland

De Nederlandse interviewer en schrijver Frénk van der Linden staat als dagvoorzitter garant voor prikkelende stellingen en stevige discussies. Vooraanstaande experts zullen spreken over de urgentie van brandpreventie, de Nederlandse regelgeving rondom brandveiligheid, de risico’s van nu en mogelijke oplossingen voor de toekomst. Zo nemen Daan Jansen (Senior Fire Safety Consultant bij Royal Haskoning DHV), Rudolf van Mierlo (Adviseur Brandveiligheid bij DGMR) en Roy Weghorst (Head of Regulatory Affairs - Fire bij Kingspan) een lezing voor hun rekening. Daarnaast deelt Fire Protection Manager Merlyn Forrer van de Greater Manchester Fire & Rescue Service zijn praktijkervaringen met grote gebouwbranden.

Bezoekers en programma

Het Fire Seminar wordt georganiseerd voor brandexperts, brandweer, verzekeraars, gebouwbeheerders en adviesbureaus. Het programma start om 9.30 uur en om 15.00 uur wordt de dag afgesloten met een borrel. Het programma is te vinden op http://fireseminar.nl/programma.html

Aanmelden

Deelname is gratis en aanmelden kan via http://www.fireseminar.nl/aanmelden.html of door een mail te sturen naar info@fireseminar.nl onder vermelding van Bedrijfsnaam + Plaats, Contactpersoon en Functienaam. Meer informatie is te vinden op www.fireseminar.nl

Gepubliceerd op6 september 2018 om 16:26