Deel deze spotlight

Buitenleven in stijl: trends in exterieurdesign

Tekst
BeeldXYTO Media

Geniet je maar al te graag van het buitenleven? Dan weet je maar al te goed hoe fijn het is op het moment dat het voorjaar weer aangebroken is. De temperaturen beginnen te stijgen en de dagen worden langer. Misschien kies je ervoor om het terras weer een keer goed schoon te spuiten en nieuwe planten in de tuin te zetten. Maar heb je ook al nagedacht over het upgraden van het exterieur? Een aantal slimme investeringen hebben we in dit blog voor je op een rijtje gezet.

Realiseer een heuse buitenkeuken voor vele avonden culinair plezier

Misschien heb je er nog niet zo snel over nagedacht. Maar je gaat vast en zeker enorm veel plezier beleven van een eigen buitenkeuken. Het is namelijk de perfecte plek voor het entertainen van vrienden en familie. En met de producten uit de collectie van Coolsound weet je ook nog eens zeker dat je een stijlvolle twist aan het design geeft. Installeer bijvoorbeeld een fijne barbecue en een bakje met allerlei kruiden. Hierdoor kun je ieder gerecht meteen perfect op smaak brengen. En dat is wel zo belangrijk natuurlijk.

Serveer de lekkerste gerechten uit je eigen pizzaoven

Maar heb je ook al eens overwogen om een pizzaoven bij jou in de tuin neer te zetten? Door middel van een pizzaschep kun je de lekkerste creaties in en uit de oven halen. Leuk om zelf te doen, met een groep vrienden of samen met de kinderen. En zorg je ervoor dat de korst lekker dun is? Dan is de pizza ook nog eens in een mum van tijd klaar als de oven lekker warm is. Verdiep je dus altijd een keer goed in het aanbod van ovens. Hier is vandaag de dag immers enorm veel in mogelijk.

Sluit iedere avond lekker af met de beste koffie van je eigen koffiemachine

En na een lange avond dineren of borrelen in de tuin? Dan sluit je de dag helemaal af met een goede kop koffie. Natuurlijk is dit gezet met de beste koffiemachine die bij jou in de keuken pronkt. Van een kopje zwarte koffie tot aan een cappuccino en van een espresso tot aan een iced latte. Met een machine van hoge kwaliteit kun je deze creaties en meer in een mum van tijd maken. Wat zijn jouw favoriete creaties om een keer te zetten met je eigen koffiemachine?

Gepubliceerd op18 april 2024 om 8:50
Adres
Van Benthuizenlaan 1
1701BZ Heerhugowaard
Contact
Jolanda Eyzinga