case study trilux amersfoort

Tekst
BeeldEcophon

TRILUX Light Campus Amersfoort – verlichting en akoestiek in perfecte harmonie. In dit high-tech kantoor zorgen drie van onze producten voor een optimale werkomgeving. De Ecophon Solo Rectangle, Solo Circle en de Focus E zorgen voor een prachtig plafondontwerp wat voldoet aan deze veeleisende omgeving.

TRILUX biedt als Duits marktleider in technische verlichting energie-efficiënte en toekomstgerichte verlichtingsoplossingen op maat. Duurzaamheid vormt een integraal onderdeel van de organisatie en het welzijn van de medewerkers is daar een belangrijk onderdeel van.

Begin 2019 is TRILUX verhuisd naar een nieuwe locatie in een bestaand bedrijvencomplex. Architect Quadrant4 heeft hiervoor een nieuw werk- en kantoorconcept ontworpen. Het kantoor, dat de naam Light Campus Amersfoort draagt, bestaat uit 800 m2 open kantoor en diverse vergaderruimten alsmede een gaming room en opleidingscentrum voor de “TRILUX Akademie”. De ruimtes zijn voorzien van de nieuwste intelligente verlichtingsoplossingen van TRILUX op basis van Human Centric Lighting. Dit draagt bij aan een gezond bioritme van de medewerkers wat hen ondersteunt bij hun dagelijkse werk.

Om een prettige en rustige geluidsomgeving te creëren zijn Ecophon Solo plafondeilanden in verschillende vormen door de hele ruimte toegepast. Het nieuwe kantoor is een plek geworden waar licht en akoestiek optimaal bijdragen aan een fijne werkomgeving waarin innovatie, creativiteit, samenwerking en productiviteit samenkomen.

Bekijk de videofilm, hoor hoe het project tot stand is gekomen en luister naar de ervaringen van de medewerkers.

Gepubliceerd op24 juni 2021 om 8:30